marți, 16 iunie 2009

SINGURATATEA SI BENEFICIILE ACESTEIA


Credeai ca singuratatea nu are avantaje? Ei bine , eu cred ca are...La birou poti scapa de glumitele rautacioase de tipul: "Acum ai iubit, faci ce-ti spune el". Si nici nu vei cauta scuze sa pleci mai devreme doar pentru ca iubitul tau insista sa va vedeti mai devreme.

Dormi cat vrei
Ei bine, acesta este adevarul. Nu stii oare cum e sa te trezeasca iubitul fie cu zgomotele lui, fie pentru simplul fapt ca se foieste prea mult in pat? Daca esti singura, esti stapana patului. Si poti dormi la orice ora, oricat de tarziu.

Fara ipocrizii
Nu esti obligata sa zambesti fals nimanui, pentru ca doar tu decizi ce prieteni sa ai. Nu te vei trezi subit sa intalniri cu prietenii iubitului pe care nu-i placi. Si poti sa te distrezi la maximum.

Fara gauri in buget
Cadouri, petreceri sau vacante impreuna... Mai bine pastrezi toate finantele pentru tine si iti satisfaci micile placeri la care uneori renuntai.

Linistea...
Sa te trezesti linistita dimineata, sa faci un dus prelungit, sa nu te grabesti sa pregatesti cina... sa nu vorbesti... ce altceva iti mai poti dori?!

Distractie cat cuprinde
Cluburi numai de tine placute, cafenele in care sa petreci orele cu prietene, petreceri in casa cu familia. Toate acestea fara sa fii obligata sa-l prezinti pe iubitul tau, fara sa te intrebi daca si el se simte bine. Mai putin stres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu