joi, 11 iunie 2009

Incepe din interior.


Nu uita sa bei cel putin 1,5 litri de apa curata potabila pe zi. Trebuie sa reduci consumul de cafea, alcool si mai ales bauturile acidulate. Nicotina inrautateste circulatia sanguina si, respectiv, schimbul de substante la nivel celular, ceea ce creeaza un fond favorabil pentru dezvoltarea celulitei. Trebuie sa inlaturi mediul stresant, sau daca nu este posibil, trebuie sa consumi suplimenti de nutritie pentru o alimentatie echilibrata. Asigura-ti un aport de proteine din peste, nuci, alune neprajite, seminte, fasole, linte.

Nu este corect sa renunti definitiv la grasimi. Unele tipuri de grasimi sunt benefice. De exemplu uleiurile vegetale neprajite ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, iar acizii grasi din untura de peste ajuta la descompunerea grasimilor „rele”. Grasimea animala reprezinta grasimi saturate si este grasime „rea”, contribuind la formarea celulitei si cresterea colesterolemiei. Evita sa maninci carne grasa de porc. Inlatura pielita si grasimea de pe carnea de pui. Nu consuma mezeluri, pateu. Consuma cat mai multe fructe si legume proaspete. Scade consumul de glucide rafinate, mai ales zahar.

Programul de nutritie celulara Herbalife te va ajuta sa-ti asiguri o nutritie echilibrata bogata in proteine vegetale, uleiuri esentiale, plante, fibre, vitamine, minerale, microelemente si saraca in grasimi saturate si calori. Este necesara folosirea cremelor speciale anticelulitice, care imbunatatesc circulatia sangelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu